menu

HOUSEQUAKE - 07/04/2023

HOUSEQUAKE – het DJ-duo ROOG en Erick E – viert in 2023 zijn twintigjarig bestaan! Dit wordt gevierd met een poppodium tour en daarbij mag housestad Groningen natuurlijk niet ontbreken! Op vrijdag 7 april wordt club PALACE getransformeerd tot dé housetempel van Groningen en daar moet jij bij zijn!

Erick E en ROOG hebben voor de doorgewinterde houseliefhebber geen introductie nodig, maar voor de nieuwkomers in de scene beginnen we met plezier bij het begin. Beide DJ’s zijn al sinds de jaren ’90 actief en sindsdien een van dé vaste waarden van de Nederlandse housescene. Waar Erick E bekend werd als een van de residents van RoXY in Amsterdam, maakte ROOG furore met zijn soulful house sounds (mede dankzij een hit die hij samen met zijn broer produceerde: Hardsoul – Back Together).

Twintig jaar geleden bundelen de DJ’s hun krachten in het duo HOUSEQUAKE. Gewapend met unieke dance floor weapons, mash-ups, eigen producties en live acapella’s zetten ze een geweldige act neer die ze in heel het land op alle grote podia bracht. Van Sensation White tot Solar Weekend, van Dance Valley tot een uitverkocht Kurhaus: HOUSEQUAKE maakt het waar. Toen menig auto nog van een CD-wisselaar voorzien was, hoorde je overal in het land bij de stoplichten HouseQuake uit de speakers knallen.

Tickets:

Pre-sale: €15,00 (ex. servicekosten)

Deur: €20,00

Haal hier je ticket!