menu

Verjaardagsfeest

It’s your Birthday

Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden om deze speciale dag te vieren. Je kunt een plek reserveren op ons VIP-deck of je kunt in overleg gebruik maken van je eigen area en/of je eigen bar. Uiteraard staan jij en je vrienden deze avond op de gastenlijst en zullen wij je verwelkomen bij de entree. Na jullie aankomst zullen wij alles voor jullie regelen en verzorgen, zodat het een onvergetelijke en onbezorgde birthday party gaat worden!

Er zijn daarnaast meer opties om het verjaardagsfeest compleet te maken. Zo is het mogelijk om bij ons een interactieve cocktailworkshop te volgen aan het begin van de avond. Dit alles onder begeleiding van een professionele cocktailshaker. Kijk voor meer informatie onder ‘workshop cocktails maken’.

Wil jij je geen zorgen maken over waar je na deze onvergetelijke avond moet slapen? Dan kunnen wij regelen dat jij binnen 5 minuten in een heerlijk hotelbed kan liggen. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op via ons contactformulier.NEEM CONTACT MET ONS OP