menu

Voor bedrijven

Bent u opzoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest, vergadering of bedrijfspresentatie? Zoek dan niet verder, want PALACE beschikt over deze te gekke plek!

De mogelijkheden die PALACE biedt voor bedrijven bestaan uit:

Het houden van een bedrijfsfeest: PALACE is dé perfecte locatie om uw bedrijfsfeest te laten plaats vinden. Buiten en zelfs binnen onze openingstijden zijn er verschillende mogelijkheden om een geheel verzorgd en geslaagd bedrijfsfeest in onze moderne club te geven.

Het houden van een vergadering: Deze toplocatie zorgt ervoor dat u perfect kunt vergaderen in een zeer sfeervolle zaak. Uiteraard gaat dit gepaard met een uitgebreid aanbod van catering.

Het houden van een bedrijfspresentatie: Bij aanvang van de bedrijfspresentatie al gelijk een goede indruk maken? Dan is PALACE de perfecte locatie. Vanaf het moment dat uw zakelijke relaties onze club zullen betreden zijn zij direct “verkocht”.

Alle faciliteiten van PALACE staan dus geheel tot u beschikking. Wij hebben alles in huis om u en u medewerkers een onvergetelijke avond te bezorgen! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.NEEM CONTACT MET ONS OP