menu

Vrijgezellenfeest

Wil jij, je vriend of vriendin een onvergetelijke avond bezorgen als nú nog vrijgezel? Wij regelen het allemaal voor jullie. Een geslaagde vrijgezellenavond kun je 100% aan ons toevertrouwen!

Wanneer je beslist om de vrijgezellenavond bij ons te organiseren, garanderen wij dat de gehele groep een fantastische avond tegemoet gaat. Er zijn verschillende opties hoe jullie de avond een invulling kunnen geven. Zo kun je bijvoorbeeld er voor kiezen om plaats te nemen op ons VIP-deck. Jullie worden dan op de gastenlijst geplaatst en verwelkomt door ons bij de entree. Nadat de jassen gratis zijn opgehangen in de garderobe, zal onze gastdame jullie meenemen naar het VIP-deck. Jullie gereserveerde tafels zullen klaar staan naar de wensen die jullie van tevoren hebben doorgegeven. Voor de verdere avond is onze gastdame jullie aanspreekpunt, zij zal ervoor zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt!

Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken naar een eigen area of bar af te huren. Wanneer hier de voorkeur naar uit gaat dan is het verstandig om even via ons contactformulier contact op te nemen.

Om het vrijgezellenfeest compleet te maken bieden wij een extra optie aan.  Zo is het mogelijk om bij ons een interactieve cocktailworkshop te volgen aan het begin van de avond. Dit alles onder begeleiding van een professionele cocktailshaker.

Wil je de avond zonder na te denken aangenaam afsluiten? Dan kunnen wij er voor zorgen dat je binnen 5 minuten in een heerlijk hotelbed kan liggen.

Wij van PALACE regelen graag een vrijgezellenavond met en voor jou! Heb je zelf nog een leuke idee? Laat het ons weten, want wij staan voor alles open en zijn erg flexibel!NEEM CONTACT MET ONS OP